#1 Scotch Whisky Seventh Heaven

Posted: 26 jūnija, 2010 in Uncategorized
Birkas: , ,

Par pudeli: 40%, ražotājs vairs neizlasāms, 20 cl (tikai).

Fona info: draudzenes dzimšanas diena, pavēss maija vakars un vēl trīs meitenes vismaz, kas man īsti nekad nav patikušas. It īpaši, ja nevar dzert, tad šādus pasākumus labāk neapmeklēt, bet gan labāk doties pie vectēva skatīties kopā “Hameleonu rotaļas” un papļāpāt par modi vai karu (atkarīgs no viņa noskaņojuma). Un vēl ieteicams pirms šādiem burkānu un gurķu un cita finger food pasākuma iebraukt McDonaldā.

Fona mūzika: LNT

Stāsts: Principā jau man viskijs negaršo. Un arī no šīs pudeles viskiju nekad neesmu dzērusi. Šajā pudelē tika man ieliets mājas vīns degustēšanai, jo tajā vakarā biju pie stūres un nevarēju dzert. To pudeli tā arī atvedu mājās un nekad īsti nepagaršoju, līdz vienu dienu ieraudzīju, ka sen jau tur viss ir tā sarūdzis, ka to suslu tikai droši dzert varētu slimnīcas tuvumā. Tā nu vīns palika sarūdzis, gluži kā attiecības ar to draudzeni, kas man viņu iedeva.

Dažreiz saka, ka, jo ilgāk vīns ir stāvējis, jo tas ir vērtīgāks. Tikai nez kāpēc dažreiz tas sarūgst kaut kā ne tā… arī attiecībās. Un dažreiz laikam labāk ir, ka kaut kas tiek noskalots lejā pa kanalizāciju, tā arī īsti nepagaršots.

Komentēt